News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Шануймо наших професіоналів!_0

Шануймо наших професіоналів!

08 December 2023

Олександр ЗЕЛЬ. Це ім’я відоме багатьом вінницьким енергетикам. ⚡️

Олександра Зіновійовича по праву називають «аксакалом» у професії, яку він обрав для себе раз і назавжди. Одразу після закінчення школи у 1972 році поступив до Вінницького політехнічного інституту. Успішно закінчив вуз за спеціальністю «інженер-електрик». Після дворічної служби в армії працював за фахом у різних проєктно-дослідницьких організаціях. А трохи набравшись досвіду, з 1981року, продовжив свій шлях у професії старшим інженером Замостянського РЕМ Вінницького центрального підприємства електричних мереж. Відтоді у Товаристві.

Працював на різних посадах: заступником начальника, головним інженером, директором Замостянського РЕМ (з1998р. по 2003р.). Тривалий час (2003 - 2015р.р.) очолював службу розподільчих мереж ВАТ «АК Вінницяобленерго». Загальний стаж роботи в галузі - понад 40 років!

І донині Олександр Зіновійович у робочому строю, працює в СО «Вінницькі міські ЕМ». Накопичені знання і досвід передає молодому поколінню енергетиків.

За свою сумлінну та професійну працю неодноразово нагороджувався грамотами Товариства, Вінницької ОДА, Міністерства енергетики України. Має звання «Ветерана праці ВАТ «АК Вінницяобленерго», чимало інших відзнак, зокрема, Подяку Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

«За роки роботи Олександр Зіновійович зарекомендував себе професіоналом електроенергетичної галузі, висококваліфікованим та досвідченим фахівцем. Серед усіх, хто його знає, він користується заслуженою повагою. Знаємо його, як порядну та дуже відповідальну людину», - характеризують ветерана колеги.

Многая літа Вам, пане Олександре, і щира подяка за невтомну працю.🤝

На світлинах – О.З.Зель в Учбовому центрі Товариства.

Share: