News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 СО Літинські електричні мережі — гордість та звитяга свого району_0

СО Літинські електричні мережі — гордість та звитяга свого району

28 August 2014

Відповідно до розпорядження голови Літинської районної державної адміністрації Івана Мельничука колектив структурної одиниці “Літинські електричні мережі” занесено на району Дошку Пошани “Гордість та звитяга Літинщини”

Про це повідомив директор Літинських електромереж Борис Токар. 

Зокрема він розповів, що такої честі колектив удостоєно за досягнення значних успіхів у професійній діяльності, активну життєву позицію та з нагоди 23-ої річниці Незалежності України.

- Саме так записано в посвідченні, яке голова районної державної адміністрації Іван Мельничук та голова районної ради Віталій Мельник вручали нам під час урочистостей до Дня Незалежності, що відбулися на головній площі Літина. Для нашого колективу це справді дуже почесно та, водночас, відповідально.

Тому маємо працювати ще краще і ефективніше. Надійне та безперебійне постачання споживачів електричною енергією було і залишиться головним обов‘язком всіх наших працівників, – зазначив Борис Токар.

Додамо, нині в СО “Літинські електромережі” працює 105 фахівців своєї справи.

Share: