News

Технічна дирекція ПАТ "Вінницяобленрго" спільно з компанією ДП “Сіменс Україна” провела 4 червня 2014 року семінар-презентацію

10 June 2014

Технічна дирекція ПАТ "Вінницяобленрго" спільно з компанією ДП “Сіменс Україна” в актовому залі Товариства провела 4 червня 2014 року семінар-презентацію. 

В семінарі взяли участь технічний директор О. Коломієць, заступник технічного директора з високовольтних мереж С. Чеченєв, начальник ВМТЗ Лисий М., начальник ПКВУКБ Шевчук Р., заступник начальника СПС ВВЕМ Романюк С. Представляли компанію ДП “Сіменс Україна” менеджер зі збуту відділу техніки високої напруги Грищенко О., менеджер збуту і технічної підтримки Онуфрійчук А., начальник відділу техніки середньої напруги Резніченко Д. 

ДП "Сіменс Україна" – одна з провідних технологічних компаній України. Постачає обладнання, технології та комплексні рішення для ключових галузей української економіки: промисловості, енергетики, транспорту та охорони здоров'я. На семінарі були представлені зразки обладнання компанії: 

- Високовольтне обладнання напругою від від 72.5 до 800 кВ: колонкові вимикачі типу 3AP, баковий високовольтний вимикач типу 3AP1 DT; ОПН і розрядники з фарфоровою і полімерною ізоляцією; трансформатори стуму, напруги та комбіновані вимірювальні трансформатори з масляною та елегазовою ізоляцією; вводи з масляною та RIP ізоляцією; комплектні розподільчі пристрої з елегазовою ізоляцією 8DN8 , 8DQ1, і 8DR1, та КРУ типу DTC напругою до 145 кВ. 

- Пристрої РЗА серії Siprotek 5 виробництва Simens на напругу 6 -154 кВ. 

- Обладнання середньої напрги, вакуумні силові вимикачі Siemens для номінальної напруги до 40.5 кВ. 

Share: