News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 У День захисту дітей – про наше найкраще_0

У День захисту дітей – про наше найкраще

01 June 2017

У кожного дитинство – своє: в одних прекрасне і яскраве, в інших, можливо, дещо з «гірчинкою». Але у всіх - неповторне, з душевними спогадами, що допомагають жити, працювати, долати перешкоди абощо. У родині водія нашого Товариства Бориса Панасюка  панує дитинство щасливе і музичне.   Щодня тут радіють творчим успіхам чотирьох обдарувань: найстаршого Сашка, який нині студент духового відділення Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича, доньок Анни – студентки Вінницького педучилища й акордеоністки, Наталі – восьмикласниці та  скрипальки і  найменшого, одинадцятилітнього Володі, якого вже назвали «золотим саксофоном Вінниці». Таке звання до Володі «причепилося» після неодноразових музичних  перемог.

- Наш Володя - дипломант міжнародного конкурсу «золотий саксофон – Одеса - 2015, лауреат  VII міжрегіонального  конкурсу виконавчої майстерності  і конкурсу імені Станковича (2016 р.),  лауреат цьогорічного, що проходив наприкінці квітня  у європейському Князівстві Андорра міжнародного фестивалю Andora Sax Fest. Це маленька країна між Францією та Іспанією. Там нашого сина за  його талант, любов до музики і наполегливу працю під керівництвом педагога, арт-директора саксофонної музики у м.Вінниця імені Адольфа Сакса Євгена Попеля визнали найкращим юним саксофоністом з України. За одностайною згодою професійного міжнародного журі він отримав першу премію. З рештою, Володя був єдиним учасником від України. Дуже пишаємося нашим сином! Після Андорри ще встигли з ним з’їздити до Польщі, де Володя взяв участь у міжнародному фестивалі. Потім ще у Вінниці відіграв у регіональному концерті саксофоністів.  І ось напередодні Дня захисту дітей, у нашому театрі Садовського – в регіональному звітному концерті дитячих музичних колективів, - розповіла дружина Бориса Панасюка і мама дітей Ніна Панасюк.

Небагатослівний і сором’язливий Володя поки не усвідомив, що означають ті перемоги. Але те,  що у житті ніколи не розлучиться із улюбленим саксофоном та буде музикантом – знає твердо.

- Ясно, що без музики мені вже ніяк. Дуже подобається все, чим займаюсь, - скромно і постарався по-дорослому додати  учень 8 класу Вінницької музичної дитячої школи №1.  

Радіє успіхам родини і тато, Борис Панасюк. Власне, за словами дружини, саме він прищепив своїм  дітям любов до музики та грає з ними у домашньому ансамблі на багатьох інструментах.

- Вечорами граємо для душі, у свята, коли навідуються родичі, друзі. Безумовно, я щасливий батько і дуже радію успіхам своїх дітей. Дякую їм за це, за їхню працю, що вони виключно своїм трудом і наполегливістю завойовують визнання на вітчизняних і вже на міжнародних сценах, - сказав глава сімейства.

Напередодні Дня захисту дітей прес-група нашого Товариства зустрілася з родиною Панасюків. Спілкування  вийшло, можна сказати, також музичним, бо відбулося під акомпанемент Академічного камерного оркестру «Арката», яким керує заслужений діяч мистецтв України Георгій Курков. Якраз у цей день проходив концерт, присвячений дню народження колективу. І так сталося, що одна з дітей нашого колеги, Наталка Панасюк, відкривала перше відділення музичної події Вінниці. Зіграла з «Аркатою» сольну партію скрипки у п’єсі Г.Терпелюка «Гуцульщина». Після її майстерного виконання із залу лунало «браво»! А Георгій Курков додав, що  «підростає гарна і талановита   музична зміна».

Ось такі вони, Панасюки, та їхні діти!!!

Всім дітям нашим - найкращим у світі, всім батькам, бабусям, дідусям - здоров’я, щастя, успіхів, мирного неба, сонячних ранків та  неповторних вражень від життя!

Share: