News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 У новий рік з оновленими правилами ділової етики та корпоративної культури_0

У новий рік з оновленими правилами ділової етики та корпоративної культури

26 December 2018

З 1 січня в ПАТ «Вінницяобленерго» почне діяти оновлений Кодекс ділової етики та корпоративної культури Товариства. Документ набуде чинності згідно Наказу генерального директора підприємства Андрія Поліщука від 22 грудня поточного року.

- З метою підвищення рівня дисципліни, забезпечення ділового стилю у зовнішньому вигляді працівників ПАТ «Вінницяобленерго» під час виконання своїх посадових обов’язків наказую затвердити Кодекс ділової етики та корпоративної культури Товариства  та ввести його в дію з 01.01. 2019 року, - йдеться у Наказі.

Також в документі наголошується, аби всі працівники Товариства  ознайомилися  з  Кодексом ділової етики та корпоративної культури ПАТ «Вінницяобленерго» та з моменту вступу його в дію  - неухильно дотримувалися всіх його вимог.  

- Кодекс ділової етики та корпоративної культури має бути доведений та прийнятим до виконання усіма працівниками Товариства незалежно від посад та обов’язків. Найважливішим для усіх нас є прагнення створити відкриту культуру взаємовідносин, що базується на увазі, порозумінні, толерантності, довірі, доброзичливості. Пам’ятаймо, репутація та високі стандарти роботи ПАТ “Вінницяобленерго” – понад усе! - зазначено  генеральним директором Товариства Андрієм Поліщуком у «Введенні» до Кодексу.

Детально ознайомитися з оновленим Кодексом ділової етики та корпоративної культури Товариства можна на сайті ПАТ "Вінницяобленерго" в розділі - Про компанію - далі - Корпоративна політика.

 

Share: