News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 У структурі Товариства – реорганізаційні зміни_0

У структурі Товариства – реорганізаційні зміни

01 July 2019

В АТ«Вінницяобленерго» з погодження Наглядової ради (протокол від 28.03.2019 № 28/03/2019), відбулась структурна реорганізація. Вже від сьогодні, 1 липня 2019 року, офіційно діятимуть 12 районних структурних одиниць (СО) замість 28-ми. Вони, як і раніше, забезпечуватимуть якісне і надійне електропостачання підприємств, організацій та домогосподарств Вінниччини, займатимуться експлуатацією та ремонтом електромереж, підстанцій, іншого електрообладнання.

Так надалі виконуватимуть свої звичні виробничі функції Барські ЕМ, об’єднавшись зі створеною Мурованокуриловецькою дільницею, Бершадські ЕМ – з Чечельницькою та Теплицькою дільницями, Замостянські ЕМ – з Тиврівською дільницею, Іллінецькі ЕМ – з Оратівською та Немирівською дільницями, Калинівські ЕМ – з Липовецькою дільницею, Козятинські ЕМ – з Погребищенською дільницею, Крижопільські ЕМ - з Томашпільською та Піщанською дільницями, Могилів-Подільські ЕМ - з Чернівецькою та Ямпільською дільницями, Тульчинські ЕМ - з Тростянецькою та Гайсинською дільницями, Хмільницькі ЕМ - з Літинською дільницею, Шаргородські ЕМ- з Жмеринською дільницею. Вінницькі ЕМ працюватимуть далі без суттєвих структурних змін. 
Щодо керівництва реорганізованих СО, то директором Барських ЕМ працюватиме Вячеслав Мельник; Бершадських ЕМ- Василь Власюк; Замостянських ЕМ- Микола Колубай; Іллінецьких ЕМ – Ігор Павлов, Калинівських ЕМ – Вячеслав Соломко, Козятинських ЕМ- Ігор Мульський, Крижопільських ЕМ – Юрій Благута, Могилів-Подільських ЕМ – Роман Кірілін, Тульчинських ЕМ – Олександр Чорнописький, Хмільницьких ЕМ – Олександр Плотиця, Шаргородських ЕМ – Анатолій Задорожний. 
Більш детальна інформація про структурні одиниці Товариства - на сайті компанії: http://www.voe.com.ua/company/electrical_networks

За словами генерального директора Товариства Андрія Поліщука, реорганізаційні структурні зміни - це вимога часу. Їх проведення продиктовано оптимізацією внутрішніх виробничих процесів. 
- Об’єднання відокремлених підрозділів дасть можливість підвищити оперативність управління, зменшить виробничі витрати. Крім того, зміни, що відбулись, дозволять підняти рівень заробітної плати працівникам електромереж, - роз’яснив очільник енергетиків області.

 Андрій Поліщук дякує працівникам Товариства за розуміння ситуації, що відбувається в процесі підготовки до роботи в умовах повномасштабного ринку електроенергії та запевняє, що після реорганізації усі зусилля компанії будуть направлені на комплексні рішення, а саме: активізацію роботи щодо підвищення якості енергозабезпечення, істотного зниження втрат в електромережах, інвестування в їх модернізацію, поліпшення умов та безпеки праці.

Додамо, що споживачам АТ «Вінницяобленерго» не потрібно хвилюватися з приводу структурних змін, що відбулись на підприємстві. Жодним чином цей процес не вплине на якість обслуговування електричних мереж та не зашкодить оперативності ліквідації аварійних ситуацій. Як і раніше з питань розподілу електроенергії, забезпечення електропостачання, приєднання споживачів до електромереж, експлуатації і ремонту електроліній, підстанцій та інших видів електрообладнання, встановлення лічильників електроенергії, здійснення підключення та відключення від мереж тощо - варто звертатися за місцем проживання до діючих районних електромереж чи дільниць.

 
Share: