News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 У Товаристві новий очільник підрозділу комерційної діяльності_0

У Товаристві новий очільник підрозділу комерційної діяльності

27 March 2019

У Товаристві новий очільник підрозділу комерційної діяльності
У керівному складі ПАТ "Вінницяобленерго" відбулись кадрові зміни. Відтепер посаду директора комерційного обіймає Тарарака Олексій Вікторович. Сьогодні 27 березня, відбулось його знайомство з колективом Товариства. Представив колегу широкому загалу працівників компанії генеральний директор Андрій Поліщук. Також присутніми на цьому заході були директор технічний Віктор Степанець, директор фінансовий Людмила Кисленко, директор з правової роботи Руслан Кравець, директор з персоналу Віталій Хребтій, директор з охорони праці Володимир Віштак та інші керівники Товариства. Всі разом привітали Олексія Тарараку, після чого він коротко розповів про себе. 
Народився у 1980 році на Чернігівщині, українець. Після закінчення у 2002році Чернігівського державного університету, технологічного факультету, отримав фах інженера електронної техніки,також маю післядипломну освіту за спеціальностями «Облік і аудит» та «Право». Одразу після навчання працював у «Чернігівобленерго» інженером по використанню комп’ютерів сектора балансів служби контролю і аналізу ТВЕ управління комерційного обліку та режимів споживання електричної енергії. У 2006 році став начальником управління комерційного обліку та режимів споживання електричної енергії,там, власне, і отримав перший свій досвід управлінської роботи. З 2009 по 2013 рік працював головним інженером енергозбуту, наступні два роки був заступником директора енергозбуту. У 2015 році приступив до роботи у «Чернігівобленерго» на посаді заступника директора комерційного. Відпрацював там ще 4 роки, а далі життя змінилося. І от сьогодні я тут з вами. Хочу зазначити, що добре розуміюся на комерційному напрямку діяльності підприємства і мені є чим з вами поділитись. Все ж таки маю досвід роботи в енергозбуті 15 років. Впевнений,що у перспективі у нас цікава та плідна праця, яка матиме ефективне продовження, - сказав під час свого виступу Олексій Тарарака.
Вітаючи нового директора комерційного, Андрій Поліщук висловив надію на результативність спільної роботи підрозділу, побажав успіхів. Також подякував попередньому директору комерційному Ірині Агеєвій за сумлінну працю. Зокрема,наголосив,що Ірина Миколаївна має достатній досвід роботи у Товаристві. Серед колег вона зарекомендувала себе як професіонал своєї справи і відповідальний керівник.

Share: