News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 В АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО"- НОВОПРИЗНАЧЕНИЙ ОЧІЛЬНИК._0

В АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО"- НОВОПРИЗНАЧЕНИЙ ОЧІЛЬНИК.

31 May 2023

Сьогодні в АТ "Вінницяобленерго" відбулось офіційне представлення новопризначеного очільника підприємства. Ним став досвідчений енергетик Юрій Касіч, який починав свій шлях в галузі монтером на Київській ТЕЦ-5, згодом - диспетчером, начальником диспетчерської служби, головним диспетчером. У нашому Товаристві Юрія Петровича добре знають. Свого часу він працював тут технічним директором (15.06.2012-15.01.2013 рр.) і генеральним директором (16.012013-15.09.2014рр.) У Юрія Касіча - колосальний досвід роботи в енергетиці. Він був головою правління ТОВ "Єдиний енергостандарт"і ДП «НЕК «Укренерго», а також гендиректором ПАТ “Чернігівобленерго” (2014-2015 р.р.). Останні роки активно займався питаннями малої гідроенергетики.

Новопризначеного гендиректора перед колективом представив Член Наглядової ради АТ «Вінницяобленерго» Віталій Івахно. При цьому він подякував попередньому керівникові обленерго Андрій Поліщук, який очолював підприємство 9 років.

- З Андрієм Леонідовичем у такий складний для країни і обленерго час було подолано чимало виробничих складнощів, вирішено чимало проблем. І за це велика подяка! Тепер Андрій Поліщук йде. Він особисто так вирішив. Шкода, але, я думаю, що він повернеться. Щодо Юрія Касіча, то коли кажуть, що в одну річку двічі не входять, але, виявляється, можна. Більшість з вас його знаєте. Це професіонал. Будь ласка, працюйте і все буде добре, - сказав Віталій Івахно.

«Передаю управління компанією та професійний колектив, який працює як єдиний і надійний механізм, досвідченому менеджеру Юрію Касічу», - написав незадовго до представлення на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Поліщук. А вже звертаючись безпосередньо до колективу під час зустрічі, висловив щиру вдячність за роки спільної роботи.

- Друзі, енергетика – це все моє життя. Це те, чим я живу. Я пройшов довгий шлях від електромонтера до Генерального директора обленерго. Пройшов його разом з вами. Ви - колектив, який для мене рідний. Разом ми пережили багато професійних перемог, мали ще більше професійних викликів. Політичні події, які ставили нас на коліна, але ми піднімалися і ставали ще сильнішими і професійнішими. Революція, війна, блекнути… Ми були разом, як єдиний кулак. Гордий, що знаю вас. Дякую кожному з вас, всьому колективу за підтримку. Мав честь працювати разом з вами. Разом ми зробимо ще багато справ на користь енергетики Вінниччини і країни. Я нікуди не йду, буду поряд з компанією, я - з вами, просто мені треба відпочити. У Юрія Петровича все вийде. У нас багато напрацювань і я переконаний, що вони матимуть логічне завершення. Дякую!

В свою чергу новопризначений керівник АТ “Вінницяобленерго” Юрій Касіч висловив вдячність Андрію Поліщуку і наголосив, що попереду багато роботи.

- Хочу сказати, що Андрій Поліщук, усі ці 9 років підтримував вектор розвитку, який ми разом з вами започаткувати 11 років тому. Він виконав свою обіцянку, кожен свій день роботи над цим працював і ми йому за це дуже вдячні. Дякую, Андрію! Я спостерігав за розвитком компанії весь цей час, разом з вами переживав усі моменти добрі та недобрі. Лишився таким ж, але з більшим досвідом, який отримав за ці роки. Хочу нагадати, що зі мною працювати непросто, але обіцяю, буде цікаво. Ми будемо з вами дотримуватися найголовнішого завдання, щоб наша країна отримала скорішу перемогу, яка формується не лише на фронті, а й в тилу, у нашій енергетичній сфері. Ми маємо зробити багато для того, аби економіка відновлювалась і бізнесу було комфортно працювати в сталому режимі та у нашій області. Впевнений, ми з вами так і зробимо! Дякую вам! Все буде добре, і слава Україні!

Share: