News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Від роботи до хобі: як ми знаходимо баланс_0

Від роботи до хобі: як ми знаходимо баланс

20 June 2024

Ми маємо переконання, що роботу потрібно обирати за покликом серця. І це є шлях до успіху. В Дирекції з персоналу немає випадкових людей, бо кожен вибрав роботу, яка подобається. Саме тому у відділі кадрів, мотивації та оплати праці, Учбовому центрі кожен член колективу – успішний та самодостатній. І ми цим пишаємось.
Нажаль, життя в сучасному світі не можна назвати спокійним. Постійні стресові ситуації можуть мати негативні наслідки у довогостроковій перспективі. Але негатив можна зняти за допомогою улюбленого заняття. Мати захоплення зараз – це життєво важливо, адже це відволікає від страшної реальності. Захоплення дає можливість людині відпочивати. Хобі поза роботою має безліч переваг: зниження стресу, підвищення рівня енергії та креативності, роширення кругозору. Воно надає життю більше яскравих фарб і позитивних емоцій, дає можливість відірватися від буденного та знайти радість в інших речах. Головне – знайти те, що подобається.
Особисті захоплення та таланти кожного працівника є потужним інструментом для створення та зміцнення позитивної аури колективу. Захоплення наших колег настільки різнопланові, що про всі одночасно і не напишеш. Наші працівники в позаробочий час є справжніми кондитерами та натуралістами, спортсменами та живописцями, знавцями історії та музики тощо.
Директор Учбового центру Сергій Вікторович Скрипник є справжнім поціновувачем природи, якому імпонує затишний відпочинок, що супроводжується риболовлею, збором ягід та грибів.
Павлу Довгополому, майстру Учбового центру, приносить задоволення зайняття садівництвом і землеробством. Він має в цій галузі глибокі наукові знання та навички, якими ділиться зі своїми друзями.
«Картини по номерах – найкращий антистрес» – так вважає провідний економіст з праці Ірина Літинська. – «Вони дозволяють відволіктися від щоденних турбот і створити своїми руками шедевр, схожий з роботою справжнього живописця».
Дуже широке коло захоплень в провідного інженера відділу кадрів Сергія Козачі: вивчення іноземних мов та історії, колекціонування книг військово-історичної тематики, професійні знання електронної музики та колекціонування платівок. До пандемії та повномасштабного вторгнення Сергій неодноразово брав участь у історичних реконструкціях. Для глядачів – це свого роду «кіно», але за лаштунками – тривала та кропітка праця. Для учасників реконструкції – це спосіб пізнання історії через особисті враження. Також він брав участь у зйомках документально-художнього фільму "Покоління. Паралелі" - про боротьбу українців, зокрема героїв з Вінниччини, за незалежність України. А ще Сергій є амбасадором та гідом міста Вінниці.
Анастасія Семчук, інженер ІІ категорії відділу кадрів, знайшла себе в кондитерській справі. ЇЇ меренгові рулети, якими вона пригощає колег, мають неповторний смак і їх завжди мало.
А ти сій квіти…
Навіть якщо завтра – кінець світу.
Загоюй рани людям і землі… (Людмила Муріна) – «Я так і роблю. Квіти додають мені життєвих сил. Вони, як діти, щедрі на добро та ніжність» - захоплення Наталі Самборської, начальника відділу кадрів.

Наші захопленості справді формують нас як особистість, надають життю мети та значення. Це те, що залишається за межами професії, сім’ї, біографії та генетики. Це й є ми.

Share: