News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Відбулось засідання дирекції Товариства_0

Відбулось засідання дирекції Товариства

20 January 2020

В управлінні Товариства відбулось засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго», яку провів генеральний директор Андрій Поліщук. Мета зібрання - аналіз результатів минулорічної роботи усіх підрозділів підприємства та окреслення планів на поточний рік. З детальним звітом на цю тему заслухали керівний склад Товариства, а саме директорів за напрямками діяльності. Андрій Поліщук уважно вислухав кожного, вніс свої критичні зауваження і, з врахуванням певних висновків, зобов’язав більш відповідально поставитися до виконання нових поставлених завдань. Усі рішення, які були прийняті під час роботи засідання, внесено до протоколу заходу.
Більш розгорнуто про проблемні моменти життя енергетиків області у 2019 році, які відчутно вплинули на професійну діяльність Товариства, а також про плани на найближчу перспективу незабаром йтиметься в інтерв’ю з генеральним директором АТ «Вінницяобленерго». Слідкуйте за інформацією на нашій сторінці.

Share: