News

Відбулись річні Загальні збори акціонерів

23 April 2014

23 квітня 2014 року відбулись річні (чергові) Загальні збори акціонерів ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО». Відповідно до норм чинного законодавства, учасниками зборів були розглянутий звіти: Виконавчого органу про результати фінансово-господарської діяльності ПАТ «Вінницяобленерго» за 2013 рік, Наглядової ради, Ревізійної комісії та ДП «Готель «Енергетик».

Рішенням зборів данні звіти затверджено, а роботу Наглядової ради, Виконавчого органу та Ревізійної комісії Товариства визнано задовільною. Також на Загальних зборах затверджено річну фінансову звітність (річний звіт) ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» за 2013 рік.

Рішенням Загальних зборів ПАТ «Вінницяобленерго» чистий прибуток ПАТ «Вінницяобленерго» за результатами роботи у 2013 році затверджено в сумі 62,4 млн.грн., з яких 18,7 млн.грн. спрямовано на виплату дивідендів учасникам Товариства. Розмір нарахованих за результатами роботи ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» у 2013 році дивідендів, що припадає на одну акцію, становить 6,04 грн.

Також на зборах акціонерів прийнято рішення про відкликання діючого складу Наглядової ради. Водночас, обрано новий склад Наглядової ради Товариства у складі 7 осіб: Компанія ГАРЕНСІА ЕНТЕРПРАЙЗІЗ ЛІМІТЕД, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛУГАНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ», Компанія ЕНЕРДЖІ СТАНДАРД ПАУЕР ЛІМІТЕД, Малинін Максим Юрійович, Овденко Галина Володимирівна, Шкура В’ячеслав Петрович, Попов Сергій Андрійович. Із числа членів Ніглядової ради Головою Наглядової ради Товариства обрано Компанію ГАРЕНСІА ЕНТЕРПРАЙЗІЗ ЛІМІТЕД.

Share: