News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Вітання до Дня автомобіліста і дорожника_0

Вітання до Дня автомобіліста і дорожника

24 October 2014

Вітання до Дня автомобіліста і дорожника
Шановні колеги!

Щороку в останню неділю жовтня відзначається День автомобіліста і дорожника. З цієї нагоди звертаюся до усіх автомобілістів і автолюбителів ПАТ “Вінницяобленерго” з щирими словами вітання, адже це і ваше свято!

Нині без автомобілістів складно уявити сучасне життя. Ця праця – найпотрібніша! Водночас — найнапруженіша, адже вимагає високої фізичної та моральної самовіддачі. А такі поняття, як взаємодопомога, честь й гордість за свою професію у автомобілістів є фаховими.

Щодня вирушаючи в дорогу, автомобілісти, зокрема, автоколони нашого Товариства знають, що саме від них, їхнього професіоналізму, більшою мірою залежить вчасне подолання відстані на не завжди якісних шляхах, а це, у свою чергу, призводить до оперативності виконання завдань усіма іншими підрозділами та службами. А ще вони знають, що дорога - це символ руху, символ життя і саме дороги об'єднують нас з рідними, близькими, друзями, колегами, з народами, з країнами і, взагалі - ведуть нас у майбутнє.

Тож, зі святом вас, шановні! Нехай всі дороги, якими ви ще не раз проїдете, будуть легкими і гарними, «залізний кінь» – міцним, а на повернення вдома завжди чекають рідні та близькі!!

Щастя вам, здоров'я, добробуту вашим родинам, невичерпної енергії і нових здобутків в подальшій успішній та безаварійній трудовій діяльності на благо нашої рідної Вінниччини та України!

З повагою
генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук

Share: