News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Як подати заявку на корегування показів електролічильника? _0

Як подати заявку на корегування показів електролічильника?

21 February 2023

Шановні побутові споживачі!

Якщо покази приладу обліку електроенергії у рахунку, який Ви отримали, не відповідають фактичним, що передавалися Вами у дні прийому показів, то необхідно подати заявку на корегування. Для цього не обов’язково йти до міського чи районного структурного підрозділу електромереж. Достатньо подати заявку онлайн за допомогою наших електронних сервісів: чат-ботів VIBER  і TELEGRAM .

Це просто і зручно!

✔️В меню вибираєте розділ "Підтримка".

✔️Далі, у даному розділі, вибираєте опцію "Заявка на корегування показів" та, користуючись текстовими підказками, подаєте заявку.

Потрібно внести покази, які є наразі на лічильнику і завантажити фото лічильника з вказаними показами.

Згідно заявки від споживача Оператор системи розподілу забезпечить проведення перевірки вказаних у рахунку показів лічильника. Відкореговані дані будуть відправлені до Постачальника універсальної послуги для формування рахунку за спожиту електроенергію і відображені у платіжному документі, який споживач отримає у наступному місяці за розрахунковим.

Удачі всім і переможного мирного неба!🇺🇦

Share: