News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 З Днем Захисника України та Святою Покровою_0

З Днем Захисника України та Святою Покровою

14 October 2018

Шановні Захисники Вітчизни, дорогі ветерани, військовослужбовці, нинішні воїни та воїни запасу, вінничани, колеги, друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці!

Велика шана і низький уклін усім Захисникам рідної землі – людям мужнім і самовідданим, стійким духом, благородним у помислах і діях! Ви вдень і вночі, ризикуючи власним життям і віддаючи його за краще майбутнє, обороняли і досі бороните рідну землю від ворогів. Скільки вже наших українських Захисників полягло! Страшенно боляче усвідомлювати, що поруч з мирними реаліями зовсім поруч триває війна і гинуть молоді хлопці. Майже кожного дня долітає зі сходу печальна звістка… Це велике горе для України, яка втрачає своїх найкращих синів, своїх Захисників. Тому найбільше чого хочеться усім побажати так це МИРУ, якнайшвидшого повернення наших воїнів живими і здоровими до рідних домівок, світлого неба над головою, квітучих навесні садів, радісних від щастя родин і нескінченного добра усім в незалежній, вільній і  багатій  державі!

Нехай в такому прагненні усіх нас духовно об’єднає щира віра у повсякчасне небесне заступництво під Покровом Пресвятої Богородиці!

Слава воїнам! Слава Україні!

З повагою генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго», депутат Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук

Share: