News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 З новими тарифами – потреба в перерахунках_0

З новими тарифами – потреба в перерахунках

02 July 2014

В умовах постійного зростання цін та тарифів ПАТ «Вінницяобленерго» з розумінням ставиться до потреб громадян та пропонує їм звертатись у розрахункові центри, що діють у кожній структурній одиниці Товариства.

- Якщо показники лічильника в отриманому рахунку значно відрізняються від тих, що зафіксовані споживачем електроенергії на момент зміни тарифів, скажімо, вони менші, то варто звернутися до розрахункового центру та провести перерахунок, – наголошує заступник комерційного директора ПАТ «Вінницяобленерго» Ірина Агеєва.

За словами Ірини Агеєвої, для цього необхідно власноруч написати відповідну заяву. Її зразок нададуть у розрахунковому центрі.

- Крім того, обов'язково слід мати при собі документ, що засвідчує особу клієнта, та знати свій особовий рахунок. Він вказується на рахунку за електроенергію. Для підтвердження також радимо принести квитанції оплат мінімум за три останніх місяці або розрахункову книжку для тих, хто здійснює оплату самостійно, – поінформувала Ірина Агеєва.

Нагадаємо, тарифи на електроенергію підвищено з 1 червня поточного року від 10 до 40 відсотків відповідно до постанови Нацкомісії з регулювання у галузі енергетики (НКРЕ) за урядової ініціативи. Згідно змін, найменше платитимуть багатодітні сім’ї та гуртожитки. Загалом же місячні витрати зростуть від однієї до 116 гривень – залежно від обсягів споживання. Як повідомлялось раніше, у НКРЕ на такий крок пішли через те, що станом на перше травня 2014 року населення сплачувало лише 24 відсотки фактичної вартості електроенергії.

Share: