News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 З ювілеєм, колего!_0

З ювілеєм, колего!

29 February 2024

🪐29 лютого – особливий день, адже він з’являється раз у чотири роки. І на Землі всього 0,0686% населення, а це близько 4 млн. людей, які народилися саме у цей день. За статистикою ймовірність народитися 29 лютого дорівнює 1:1461.

Давні пращури вважали, що цей особливий день - сакральний: день-містерія, день-таємниця, день, коли відкривається вікно у паралельний світ, і що саме цього дня народжуються щасливчики, наділені пророчим даром. ✨

От саме серед таких особливих людей і наша колега – провідний інженер відділу кадрів Любов Андріївна Кухар. До того ж, цьогоріч у неї ювілейний День народження!

Майже 19 років свого життя присвятила Любов Андріївна енергетиці. Довгий час працювала директором ДП «Енергетик», створюючи затишок в готелі для відряджених працівників Товариства. Обіймала посаду завідувача ресторану «Над Бугом», дбаючи про смачні та корисні обіди. Вже 11 років Любов Андріївна працює у відділі кадрів.

Увесь цей час вона повністю віддається праці. Завжди позитивна, товариська, усміхнена. Хоч і кажуть, що незамінних людей не буває, але є неповторні, особливі, як наша Любов Андріївна!

Головна істина її життя – це доброзичливо, з повагою ставитися до людей. Ніби не складна ця наука, але дозволяє завжди бути на висоті, мати повагу в колективі і, як результат, успішно виконувати свої завдання. І це їй вдається! Де б не працювала Любов Андріївна, які б посади не обіймала, її невидима аура - суцільний позитив для оточуючих. 😉

Щиро вітаємо Любов Андріївну з ювілейним Днем народження!🌷Нехай кожен день повниться добром, позитивом та приємними сюрпризами долі! Бажаємо здоров’я і багато радісних моментів поруч із рідними та близькими людьми.

Любов Андріївно, просто будьте щасливі!!!🧡

Share: