News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Забезпечте точний облік спожитої електроенергії та позбавтесь непорозумінь з рахунками_0

Забезпечте точний облік спожитої електроенергії та позбавтесь непорозумінь з рахунками

01 March 2024

Друзі, чи знаєте Ви, коли йдеться про передачу показів електролічильника побутовими клієнтами у чітко зазначені дні, то Ваша допомога може зробити процес обліку електроенергії більш ефективнішим?

Саме так! Адже вчасно передані покази лічильників дають змогу енергопостачальним компаніям зафіксувати реальні об’єми споживання електроенергії, сформувати платіжки, а клієнтам − сплачувати за фактично спожиті кіловати.

Як правило, обсяги спожитої побутовим споживачем електричної енергії визначаються за розрахунковий період, який становить 1 календарний місяць.

Відповідно до пункту 8.6.2 “Кодексу комерційного обліку електричної енергії”, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 311, індивідуальні побутові споживачі зобов’язані щомісяця зчитувати фактичні показання зі всіх лічильників, встановлених на об'єкті споживача, для яких відсутня можливість дистанційного зчитування даних, та надавати їх ОСР в один із таких способів:

через особистий кабінет на сайті ОСР;

за телефоном чи іншими електронними засобами;

в інші способи, передбачені ОСР.

Для зручності та швидкості цього процесу в АТ "Вінницяобленерго" працюють дистанційні сервіси. Вони не вимагають особистої присутності в центрах обслуговування клієнтів, працюють 24/7 і у нинішній воєнний час дбають про Вашу безпеку.

Найзручніший з чинних сервісів — чат-боти у Viber http://vb.voe.com.ua та Telegram http://t.me/pat_voe_bot , які дозволяють легко передати покази та швидко отримати послуги компанії лише у декілька кліків.

Щомісяця нашими чат-ботами користуються більше, ніж 100 тисяч клієнтів.

Рекомендуємо всім побутовим клієнтам скористатися ними!

Краще зробити це один раз і отримати коректне визначення фактичного обсягу спожитої електроенергії, ніж неочікувані рахунки!

Решта способів передачі показів приладів обліку електроенергії – на нашому сайті. https://voe.com.ua/sposoby-peredachi-pokaziv

Пам’ятайте, Ваша участь важлива для нас! Це реальна допомога у забезпеченні стабільної роботи електромереж та правильного розрахунку для всіх наших клієнтів.

Дякуємо за співпрацю!

Share: