News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Жіноче свято наближається…_0

Жіноче свято наближається…

06 March 2020

Чоловіки – енергетики управління АТ «Вінницяобленерго» привітали своїх колежанок з прекрасним весняним святом, що наближається. До виконання приємної місії приступили ще до початку трудового дня, коли працівниці поспішали на свої робочі місця. Вразили несподіваним сюрпризом та чарівними трояндами. Це була перша серія згідно святкового сценарію. Друга, більш урочиста, мала продовження в обідню перерву в актовій залі Товариства. З вітальним словом та побажаннями до жінок звернулися генеральний директор Андрій Поліщук та усі присутні чоловіки-керівники.

- Чарівні колежанки, дорогі жінки! Ви – найкращі завжди і в усьому: в родині, в роботі, в суспільстві, в житті загалом. Без вас життя просто неможливе! Понад 30 відсотків працівників нашого колективу - це жінки. Шануємо вас, поважаємо, сердечно дякуємо за вашу старанність, відповідальність в роботі та взагалі за те, що ви у нас є, - сказав генеральний директор.

Після низки щирих і добрих побажань, приємних компліментів, жінки отримали ще й у дарунок невеличкий концерт за участі вінницьких митців: музикантів, співаків, ілюзіоністів, шоу-менів. Свято, влаштоване чоловічим складом підприємства, дуже сподобалось жінкам. Головне, що колективу Товариства, усім його працівникам, воно вкотре нагадало вічну істину: Весна і Жінки – це завжди прекрасно і неповторно.
Цінуймо життя, усі його миті! Та нехай скрізь панують мир і добро!

Share: