News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Змагання, що заряджають до праці_0

Змагання, що заряджають до праці

17 August 2019

Нещодавно на базі Вінницького технологічно-промислового коледжу (ВНАУ) відбувся міні-турнір з волейболу між командами структурних підрозділів Товариства. Зокрема позмагатися у спортивній вправності вирішили енергетики Вінницьких, Замостянських, Хмільницьких електромереж, Жмеринської дільниці Шаргородських ЕМ та управління АТ «Вінницяобленерго».

- Така собі дружня зустріч волейбольних команд… Хто міцний та спритний у спорті, той набагато витриваліший у житті та праці… У спортивному тілі – здоровий дух… Від спортивного залу – до продуктивної праці… Волейбол – це життя! - жартома та всерйоз обмінювалися риторикою по дорозі до спортзалу учасники змагань.

Вже у самому залі, після невеличкої розминки, сконцентрувалися та із абсолютною серйозністю і неабияким стремлінням до перемоги, зійшлися у спортивній боротьбі. Першими змагалися команда Хмільницьких ЕМ та збірна команда Замостянських ЕМ і Жмеринської дільниці Шаргородських ЕМ. За ними зійшлися у поєдинку волейболісти управління Товариства та спільна команда Замостянських ЕМ і Вінницьких ЕМ.

В результаті спортивної боротьби найкращими стали волейболісти управління АТ «Вінницяобленерго» (склад команди: Олена Мокшак, Дмитро Ніколаєв, Віталій Алімов, Віталій Хмельовий, Гарік Новіков, В’ячеслав Прядун).
На другому місці – Хмільницькі ЕМ (склад команди: Роман Кондратюк, Валерій Мастєров, Сергій Зубзук, Назар Лукашук, Олександр Гаращук, Володимир Добржанський, Сергій Лісовий, Олексій Попадюк). 
Третє місце у збірної команди Замостянських ЕМ і Жмеринської дільниці Шаргородських ЕМ (склад команди: Микола Остафієв, Роман Черешнюк, Юрій Довгань, Дмитро Петлик, Максим Нестеров, Василь Жаглюк, Володимир Ліманковстий). 
Четверте місце у команди Вінницьких ЕМ (склад команди: Віталій Денисюк, Максим Царьков, Андрій Гучок, Дмитро Стефанів, Василь Сотник, Андрій Терпак).
Присутній на зональних змаганнях голова профспілкового комітету Товариства Олександр Вдовиченко, від імені генерального директора АТ "Вінницяобленерго" Андрія Поліщука привітав усіх учасників волейбольного дійства, подякував за участь в змаганнях та побажав їм й надалі зміцнювати здоров’я шляхом спортивного гарту, що, за його словами, додає життєвих сил і заряджає до продуктивної праці.

Share: