News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Зміна меж Вінниці та застосування тарифів на електроенергію_0

Зміна меж Вінниці та застосування тарифів на електроенергію

13 January 2016

Ще у минулому році відповідно до Постанови  Верховної Ради України від 13.05.2015р. N401-VIII «Про зміну і встановлення меж міста Вінниця і Вінницького району Вінницької області» межі м.Вінниці зазнали певних змін. Зокрема  вони розширилися за  рахунок прилеглих територій - земель Агрономічної сільської ради, Бохоницької сільської ради, Вінницько-Хутірської сільської ради, Луко-Мелешківської сільської ради, Стадницької сільської ради, Стрижавської селищної ради та Якушинецької сільської ради.

Повний перелік назв вулиць населених пунктів Вінницького району, що увійшли до Вінниці, вказано у рішенні Вінницької міської ради №1663 від 30.07.2015 «Про доповнення переліку назв вулиць, проспектів, бульварів, провулків, площ м. Вінниця».  Його розміщено на офіційному сайті Вінницької міської ради (див. посилання).

У зв’язку з цим для споживачів Вінницького району, домогосподарства яких знаходяться на вказаних у даному рішенні вулицях, розрахунки за електроенергію будуть проводитись як і для решти споживачів у м. Вінниця за тарифами, що вказані у п.1.1. таблиці тарифів на електроенергію.   Вона відпускається населенню відповідно до Постанови НКРЕКП №220 від 26.02.2015р.

Зміна меж Вінниці
Share: