News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Знання, що рятують життя._0

Знання, що рятують життя.

03 April 2023

Підготуватися до різних викликів війни, убезпечити себе і врятуватись, зокрема, під час ракетних та артобстрілів, евакуації, у випадку мінної небезпеки чи ядерної загрози. Така головна мета навчань, які відбулися днями у Вінницьких центральних ЕМ за участі працівників цієї структурної одиниці, а також Вінницьких міських ЕМ. Провели навчання інструктори ГО "Асоціація саперів України" Ігор Резніченко та Оксана Резніченко. Акцентували увагу на найбільшому ризику, що виник внаслідок російської агресії. Це вибухонебезпечні пристрої. Ними наразі забруднено майже 40% території України. За цими даними наша країна - найнебезпечніше місце на планеті та випереджає Сирію й Афганістан. На розмінування всього, стверджують спеціалісти, знадобиться щонайменше 5 років. Тому так важливо нині володіти знаннями про вибухонебезпечні предмети і не нехтувати правилами безпеки щодо поводження з ними.

«Знання про це відведуть біду і врятують життя! Головне пам'ятати три головних правила поводження з вибухонебезпечними предметами: не підходити, не чіпати, повідомити про знахідку на лінію 101» - наголосили в процесі навчання інструктури з безпеки ГО "Асоціація саперів України". Варто дослухатися до їхніх порад! Інформація про міни та все, що вибухає і несе смерть - тут.

Бережімо себе, збережемо Україну!🇺🇦

Share: