News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Зустріч з трудовим колективом Замостянських ЕМ _0

Зустріч з трудовим колективом Замостянських ЕМ

01 July 2019

Генеральний директор Товариства Андрій Поліщук зустрівся з трудовим колективом Замостянських електромереж. Обговорив з присутніми виробничі питання, що пов’язані, зокрема, з реорганізаційними моментами, а також представив нового очільника структурної одиниці. 

- Шановні, від сьогодні працюємо в нових умовах. Ви вже знаєте про структурні зміни, що у нас відбулись. Згідно реорганізації Замостянські ЕМ відтепер виконуватимуть усі свої виробничі функції в об’єднаному форматі, зокрема, з Тиврівськими ЕМ, які вже офіційно звуться Тиврівською дільницею. До того ж прийнято ще одне рішення, а саме про призначення новим директором вашого колективу Миколу Колубая. В енергетиці він з 2001 року. Був свого часу головним енергетиком одного з вінницьких підприємств, заступником начальника інспекції Держенергонагляду у Вінницькій області. В структурі обленерго Микола Васильович працює з 2015 року. Очолював спочатку Чернівецькі ЕМ, а з 2017-го і до цього часу був директором Тиврівських електромереж, - сказав Андрій Поліщук, представляючи Миколу Колубая.
Новопризначений очільник подякував за довіру та коротко озвучив свої головні принципи, якими керуватиметься в процесі роботи на новому місці. 
- Для мене головне в роботі – виконання поставлених виробничих задач. Розуміючи сучасні виклики, які мають місце і в країні, і в енергетичній галузі, буду дуже вимогливим керівником. Вимагатиму, як від себе, так і від працівників, насамперед, професіоналізму в роботі, дотримання трудової дисципліни і порядку, не допущу розкрадання виробничого майна. Сподіваюся, спрацюємося і все буде добре, - сказав Микола Колубай.

У ході зустрічі Андрій Поліщук подякував за роботу попередньому керівникові підприємства Леоніду Соломонюку, який залишився працювати в структурній одиниці головним інженером.

- Дякую Вам за роботу від себе особисто і від колективу Товариства. Переконаний, що ми ще попрацюємо на благо компанії та енергетики України. Зазначу, що Леонід Сергійович проявив себе високодосвідченим і керівником, і професіоналом в енергетиці. Враховуючи, що район Замостянських електромереж – непростий в обслуговуванні, багато чого йому вдавалось вирішувати оперативно та позитивно. Але, на жаль, останні показники збутового підрозділу - це некращі результати на тлі всіх інших структурних одиниць Товариства, що і стало причиною даного кадрового рішення. Маємо його виконувати, - проінформував деталі  змін генеральний директор Товариства. 

Леонід Соломонюк у відповідь також подякував і Андрію Поліщуку, і усім присутнім за можливість далі працювати в колективі, в якому, за його словами, він провів більшість свого професійного життя. 

- У трудовій книжці маю один-єдиний запис – «Замостянські мережі». Дякую усім, хто усі ці роки працював зі мною пліч-о-пліч. Радий, що будемо працювати далі та спільними зусиллями допомагати нашій компанії стати кращою з кращих, - сказав Леонід Соломонюк. 

Після цього керівники Замостянського ЕМ обговорили з генеральним директором Товариства ще низку важливих поточних питань. Андрій Поліщук побажав і Миколі Колубаю, і Леоніду Соломонюку та колективу вже тепер об’єднаної структури СО плідної праці та успіхів.

Share: