News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Зустрінемо Новоріччя з турботою про рідних і дорогих серцю людей_0

Зустрінемо Новоріччя з турботою про рідних і дорогих серцю людей

28 December 2017

Кажуть, як зустрінеш новий рік - так його і проживеш. Наш колега, директор з правової роботи Руслан Кравець, радить готуватися до нього заздалегідь, ґрунтовно та з особливим підходом. Як саме, розповів у короткій розмові з журналістами прес-групи Товариства.

- Якщо у вас є діти, то, насамперед, потурбуйтеся про них. Адже Новий рік і Різдво для кожного змалечку є чарівними святами - із Святим Миколаєм, дідом Морозом, Снігуронькою, ялинкою, магічними вогнями, таємничим загадуванням бажань і подарунками. Я, до речі, хоч давно вже не дитина, але теж вірю у дива під Новий рік. Адже, вважаю, що саме у цей час розкриваються небеса з панівною силою добра і світла. Тому постарайтеся у ці дні бути особливо уважними до своїх донечок та синочків. Огорніть їх своєю батьківською увагою, любов’ю. Навіть, коли вони вже дорослі – все одно ж - діти ваші! До того ж, так приємно дарувати радість, робити когось щасливим! Свято Нового року та Різдва - якраз найкращий момент. Ловіть його! Не треба вигадувати дорогих подарунків. Інколи одне лагідне слово може запасти дитині глибоко в душу та звершити диво. Повірте, вона буде це пам’ятати довго і з часом поведеться таким же чином і з власними дітьми, вашими онуками та правнуками. Тож будьмо гарним прикладом для своїх нащадків!

- Як вважаєте, Ви, особисто, як батько трьох дітей, є для них прикладом?

- Це треба спитати у них, однак, думаю, їм за батька не соромно. А загалом, мені дуже цікаво бути для них креативним, встигати разом з ними у часі, цікавитися тим, що викликає у них інтерес. Може тому ось вже кілька років звеселяю і своїх, і чужих діточок у Clarastudio.tv.
Є у Вінниці така мультимедійна студія. Це такий дитячий проект, який створений при католичному храмі на Соборній. Головне у ньому – діюче інтерактивне дитяче телебачення з безпечним Інтернетом. Сайт Clarastudio.tv не містить жодної реклами, не розповідає про політику, а популяризує вічні цінності - добра, любові, поваги. Тут є все для діток будь-якого віку: від науково-пізнавальних програм до розважальних.

- Знаємо, що в одній із них Ви берете чи не активну участь, а точніше - є її незмінним ведучим?

- Так і є. Веду тут програмку «Веселий кухар». Тому користуючись моментом Передноворіччя, хочу поділитися з колегами кількома рецептиками до Нового року та Різдва. Приготуйте це спільно зі своїми дітками. Буде смачно, корисно і весело. Найперше, що пораджу – це зробити узвар. Швидко і просто готується. Сухофрукти - яблучка, грушки, сливки - залити окропом, трошки проварити і наприкінці, коли трохи охолоне – додати меду. Все це поставити на добу до холодильника і на здоров’я вживайте всією родиною, пропонуйте гостям цей цілющий напій. Наступний рецепт – качка. Коли всі у світі готують на Різдво гуску, я раджу качку з яблуками, вона більш соковита. Готується просто: залити качку гарячим окропом, додаючи перчик горошком, сіль, лавровий листочок. Потримайте її трохи ось у такому маринаді, потім вийміть, нашпигуйте яблучками, загорніть у фольгу і відправте до духовки. Наприкінці запікання треба фольгу, аби вийшла гарна скоринка і - смачного! Тож не лінуйтеся, заходьте на сайт http://clarastudio.tv/%D0%BD%D0%B0%D1%88%D1%96-%D1%81%D0…/…/ Там ще є «Смачнющі кораблики» та багато інших смаколиків. Готуйте, шановні, експериментуйте, пригощайте родину та друзів і про себе не забувайте.
З наступаючими вас святами!

Share: