News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Долучаймося до екологічної акції "За чисте довкілля"._0

Долучаймося до екологічної акції "За чисте довкілля".

06 April 2023

🌿Працівники технічної служби АТ «Вінницяобленерго» (безпосередньо виконавець - провідний інженер ВТС Оксана Лукашевич) випустили черговий номер Інформаційного листка з охорони природнього середовища. В ньому йдеться про участь нашого Товариства у щорічній Всеукраїнській акції «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ». Вона триватиме впродовж поточного місяця. Інформаційний листок вже розійшовся по всіх структурних одиницях та службах Товариства із закликом доєднатися до акції. Її мета – покращити санітарний стан довкілля, прибрати від сміття і привести у належний стан території, озеленити їх, тощо.

«Подбаймо про чистоту навколо себе, не будьмо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю! Сподіваємось, що спільними зусиллями ми посприяємо вирішенню екологічних проблем країни», – йдеться в Інформаційному листку АТ «Вінницяобленерго».

Тож, готуймося до теплого сезону, активніше наводимо скрізь лад, зустрічаймо весну в чистоті з переконливою вірою у Перемогу!🇺🇦🌞🍀Про перебіг екологічної акції у кожній структурній одиниці Товариства будемо повідомляти далі.

Share: