News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Маємо попередження від синоптиків._0

Маємо попередження від синоптиків.

02 August 2023

За повідомленням Вінницький обласний центр з гідрометеорології впродовж поточної доби по Вінницькій області та місту Вінниця очікується гроза, пориви вітру 15-20 м/с, місцями град (1 рівень небезпечності, жовтий). Тож, шановін вінничани, будьте обережними!

За таких погодних умов можливі аварійні ситуації в електромережах. Основною причиною вимкнення електропостачання може бути обрив проводів через падіння дерев чи гілок на лінії електропередач. Тому просимо з розумінням поставитися до аварійних перерв в електропостачанні.

❗️ЗАСТЕРІГАЄМО, в разі провисання проводів та їх обриву, якщо вони вже лежать на землі, ні в якому разі не наближатися до них на відстань, меншу 8 метрів. Це велика небезпека! Не наражайте себе на біду і негайно повідомляйте наші служби. Зокрема телефонуте до Кол-центру компанії - 0-800-217-217, (0432)65-95-95. До прибуття ремонтної бригади організуйте охорону обірваних проводів і нікого до них не допускайте!

Будь ласка, будьте уважними та бережіть себе та близьких!

Share: