News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Навчання з пожежної безпеки_0

Навчання з пожежної безпеки

30 May 2024

Спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум) з працівниками, які зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою, провели на території дільниці по ремонту трансформаторів цеху з ремонту електротехнічного устаткування. Його мета - навчити наших працівників правилам пожежної безпеки з урахуванням пожежонебезпечних особливостей виробництва.

Ініціював навчання провідний інженер з пожежної безпеки відділу цивільного захисту АТ "Вінницяобленерго" Олег Мілінчук. Для їх проведення запросили представників Вінницького обласного спеціалізованого ремонтно-будівельного підприємства протипожежних робіт ДПТ України.

Навчання складалися з теоретичної та практичної частини. Зокрема, наших працівників ознайомили з нормативно-правовою базою, вимогами пожежної безпеки, видами та правилами проведення протипожежних інструктажів.

На прикладі порошкового та вуглекислотного вогнегасників показали особливості використання їх під час пожежі. А під час практичних занять учасники відпрацювали навички із застосування первинних засобів пожежогасіння.

Share: