News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 ПАТ «Вінницяобленерго» отримала нагороду і грамоту УПЦ_0

ПАТ «Вінницяобленерго» отримала нагороду і грамоту УПЦ

18 September 2013

15 вересня 2013 року пройшло святкування 1000-ліття Свято-Усікновенського Лядівського скельного чоловічого монастиря, що знаходиться у Могилів-Подільському районі Вінницької області. Монастир, який нині називають Подільським Афоном, заснований преподобним Антонієм Печерським, розташований на березі Дністра і офіційно визнаний одним із семи чудес Вінниччини.

На свято, навіть у такий дощ та негоду, приїхали більше 10 тисяч паломників з України, інших країн. Були присутні представники органів державної влади області та району, представники багатьох організацій і підприємств, керівництво ПАТ "Вінницяобленрго". Профспілковий комітет забезпечив працівників Товариства, бажаючих відвідати святкові заходи, транспортом.

Відродження монастиря почалось у 1998 році. Церковні нагороди отримали ті, хто посприяв відбудові древньої обителі та організації святкування 1000-літнього ювілею. ПАТ "Вінницяобленерго" також отримало нагороди і грамоти Української Православної Церкви, які вручив митрополит Вінницький і Барський Симеон.

Share: