News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 СУМНА ЗВІСТКА, НЕВИМОВНА ПЕЧАЛЬ…_0

СУМНА ЗВІСТКА, НЕВИМОВНА ПЕЧАЛЬ…

04 January 2023

Після важкої хвороби на 48-му році життя відійшов у вічність наш колега – заступник директора технічного з надійності та якості розподілу електроенергії АТ «Вінницяобленерго» Сергій Васильович ГРОГУЛЬ.

Весь колектив АТ «Вінницяобленерго» щиро співчуває родині, рідним, друзям, знайомим з приводу тяжкої непоправної втрати. Разом з вами у жалобі. Глибокий сум і скорбота…

Сергій Васильович Грогуль майже все своє свідоме життя віддав роботі в енергетиці. Після закінчення Вінницького національного технічного університету (1997р.) за спеціальністю електричні системи і мережі спочатку працював в СО «Вінницькі центральні високовольтні електричні мережі» (ВВЕМ) інженером служби експлуатації електричних мереж, диспетчером оперативно-диспетчерської служби (1997 - 2004р.р.). Потім заступником начальника з режимних питань центральної оперативно-диспетчерської служби ВАТ «АК Вінницяобленерго» (2004-2012р.р.), заступником начальника, начальником відділу перспективного розвитку ПАТ «Вінницяобленерго» (2012-2019р.р.), начальником відділу реалізації приєднань Сервісного центру обслуговування клієнтів АТ «Вінницяобленерго» (2019-2021 р.р.). З серпня 2021 року і до сьогодні був заступником директора технічного з надійності та якості розподілу електроенергії.

Сергій Грогуль виконував свою роботу завжди грамотно, відповідально, сумлінно, був чудовим керівником, гарним наставником, користувався великою повагою і шаною серед колег. Не раз за свій професіоналізм у роботі Сергій Васильович відзначався почесними нагородами Товариства, а нещодавно, до Дня енергетика, йому було оголошено Подяку Міністерства енергетики України.

Ніколи не забудемо Вас, шановний СЕРГІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ! Щира Вам вдячність і низький уклін за достойний земний шлях і високе звання Прекрасної Світлої ЛЮДИНИ!

Спочивайте з Богом! Вічна Вам ПАМ’ЯТЬ!!!

Прощання з Сергієм Грогулем відбудеться завтра, 5 січня,

об 11 год. 30 хв. за адресою - м. Вінниця, вул. Батозька, 12, ВОЦРПТ «Реквієм».

Share: