Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 28 квітня - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ._0

28 квітня - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ.

28 квітня 2022

В Україні ця дата відзначається майже два десятиліття на виконання Указу Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці». Її запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні. Нинішній рік не став виключенням. Заходи до Всесвітнього Дня охорони праці в Україні та, зокрема, у нас на підприємстві проводяться також, однак у форматі воєнного часу.

- Враховуючи повномасштабну збройну агресію росії проти України, праця в умовах воєнного стану пов’язана з суттєвим збільшенням кількості та рівня небезпек, і відповідно, ризиків для працюючих. І це потребує додаткової роботи управлінського персоналу. Зокрема на нашому підприємстві, яке є стратегічним, ми з першого дня війни визначили небезпеку виробничих ризиків для кожного працюючого. Оцінили їх і, згідного того, вжили певних заходів щодо управління ризиками у спосіб та в обсяги, що гарантують безпеку роботи персоналу, безпечне виконання виробничих завдань тощо. Зокрема повсякчас проводимо необхідну інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань оперативної їх підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях. Активно співпрацюємо з персоналом для пошуку відповідних, ефективних та стабільних рішень. Кожного разу наголошуємо, що вся ця робота направлена, передусім, на збереження життя та здоров’я під час виконання своїх професійних обов’язків, дотримання вимог охорони праці. А сьогодні, у Всесвітній День охорони праці, ми знову про це нагадали нашим колегам в усіх структурних підрозділах підприємства. Також вшанувати пам'ять працівників, які загинули на виробництві у мирний час та нинішній, лихолітній, через війну з рашистами, - розповів директор з охорони праці АТ «Вінницяобленерго» Володимир Віштак.

Поділитись: