Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 АНДРІЙ ПОЛІЩУК: «БАЧИМО ІСПАНЦІВ, ЯК НАДІЙНИХ ДОБРИХ ПАРТНЕРІВ»._0

АНДРІЙ ПОЛІЩУК: «БАЧИМО ІСПАНЦІВ, ЯК НАДІЙНИХ ДОБРИХ ПАРТНЕРІВ».

08 червня 2022

Генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук зустрівся з представниками Асоціації цивільного захисту та надзвичайних ситуацій «АЛІКАНТІ» Ascproteccivil.Alacantí з іспанського міста Аліканте. Це Хосе Мануель Прієрто Пенья та Антоніо Берду. Вони – рятувальники. Прибули до Вінниці з благодійною місією і гуманітарною допомогою. Завітали і до обленерго, куди Андрій Поліщук персонально їх запросив. Коротко розказав про роботу колективу підприємства, який працює в умовах війни, забезпечуючи надійний енергетичний тил. Більше зупинився на допомозі чернігівським, сумським та луганським колегам та можливості співпраці вінницьких енергетиків з іспанськими.

- Ми, вінницькі енергетики, зі свого боку та у міру своїх сил опікуємось проблемами наших колег, котрі змушені працювати в надзвичайно складних умовах, під постійними обстрілами і ризиком для життя. На територіях, де розміщені їхні підприємства, ведуться активні бойові дії. Інфраструктура знищена ворогом на 60-90 відсотків. Тому шукаємо партнерів, які б змогли допомогти з відновленням електромереж. Використовуємо усі можливості, аби допомогти нашим колегам з Луганського енергетичного об’єднання, Чернігівського і Сумського обленерго. І просимо вас посприяти своїм авторитетом. Можливо, ви допоможете нам познайомитися з іспанськими енергетиками. Ми готові їх прийняти, або поїхати до них на зустріч з перспективою майбутньої співпраці. Загалом, ми тронуті вашою небайдужістю до проблем українців. Іспанія далеко від України, але на кожному кроці відчувається підтримка іспанців. Від імені вінницьких енергетиків і від себе особисто щиро дякую за це вашій країні та Вам. Сподіваюся бачити іспанців і надалі надійними добрими друзями. Ми готові співпрацювати на довірливій і прозорій партнерській основі, - сказав керівник енергетиків Вінниччини в ході розмови з іспанськими гостями.

Під час цієї зустрічі були присутні енергетики і представники Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, а саме начальник Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Андрій Місюра та заступник начальника управління – начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Григорій Горбачук.

Поділитись: