Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрія Поліщука відзначено нагрудним знаком «Патріот Вітчизни»_0

Андрія Поліщука відзначено нагрудним знаком «Патріот Вітчизни»

14 лютого 2018

Сьогодні до генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука завітали представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України», а саме голова цієї спілки у Вінницькій області Роман Смішний та його заступник Олег Пашковський. Вони вручили Андрію Поліщуку нагрудний знак «Патріот Вітчизни». Як наголосив Роман Смішний – це в знак подяки очільнику енергетиків області за постійну допомогу воїнам АТО.

- Безпосередньо за проявлену благодійну діяльність, значний внесок у справу боротьби за мир і незалежність України, за істотну допомогу та підтримку воїнів - «кіборгів», що обороняли Донецький аеропорт, і ветеранів АТО. Так йдеться у Наказі нашої спілки. Не раз ми зверталися до Вас , Андрію Леонідовичу, і Ви завжди йшли нам на зустріч, завжди допомагали, чим могли. Знаєте, у такий непростий час, коли в країні війна і коли на державному рівні, чого там гріха таїти, не все вдається вирішити для фронту і перемоги, допомога благодійників і волонтерів – просто рятівна. Це істина,яку після чотирьох років проведення антитерористичної операції не спростує жоден воїн, який там побував. Тому – щира подяка Вам, - сказав Роман Смішний під час вручення нагороди.

Андрій Поліщук подякував за таке визнання і запросив учасників бойових дій до розмови. Спочатку відверто говорили про сучасну ситуацію на фронті. Потім генеральний директор Товариства поцікавився поточними справами ветеранської спілки. Так з’ясувалося, що у вінницького її осередка досі немає свого постійного приміщення. Мають чимало й інших складнощів, зокрема, з працевлаштуванням воїнів, які після повернення з фронту не можуть знайти достойної роботи. Також потребують сприяння у питаннях перекваліфакації на базах вищих учбових закладів, скажімо, у Вінницькому національному технічному університеті.

Андрій Поліщук уважно вислухав керівників ветеранської спілки та вкотре запропонував свою підтримку у вирішенні цих та інших її питань.

Поділитись: