Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Анонсуємо відео за участю наших енергетиків_0

Анонсуємо відео за участю наших енергетиків

18 грудня 2018

Анонсуємо сьогоднішній вечірній ефір двох вінницьких телеканалів. Так о 19:20 в прямому ефірі UA:Вінниця відбудеться програма "Тема дня", до участі в якій журналіст Олександр Василишин запросив наших енергетиків. Зокрема розмова відбудеться із заступником директора комерційного ПАТ "Вінницяобленерго" Іриною Агеєвою та директором ТОВ "Енера-Вінниця" Ганною Пістружак.

Цього ж вечора, 18 грудня, о 21:00 на телеканалі "Вінниччина" журналістка Діна Гандзюк спілкуватиметься з генеральним директором ПАТ "Вінницяобленерго" Андрієм Поліщуком і директором ТОВ "Енера -Вінниця" Ганною Пістружак. Повтор програми "Актуальне інтерв'ю" можна переглянути на цьому ж каналі 19 грудня о 18:40 та 20 грудня о 14:00.

В обох програмах, і "Темі дня", і "Актуальному інтерв'ю", говоритимуть про розподіл та постачання електроенергії споживачам області в умовах реформування ринку електроенергії.

Поділитись: