Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 До Дня енергетика – шашковий турнір_0

До Дня енергетика – шашковий турнір

20 грудня 2018

В Оратівських ЕМ відбувся традиційний шашковий турнір. Про це повідомив директор районної структурної одиниці Віталій Мацевич.

- Грою в шашки захоплюється багато працівників Оратівських електричних мереж, адже ця гра формує впевненість у собі, у своїх здібностях, розвиває пам'ять, увагу, почуття колективної взаємовиручки. Вже стало доброю традицією за ініціативи голови профспілки Лариси Бойко проводити в нашому актовому залі шашкові змагання серед працівників і ветеранів електричних мереж та членів їх сімей, що приурочені до Дня енергетика. Це відбувається щорічно. Не винятком став і нинішній 2018 рік. Боротьба між учасниками змагань видалася цікавою та напруженою. Інтрига зберігалася до останнього туру. У підсумку перше місце виборов Андрій Ліхоткін, який набрав 17 очок із 18-ти можливих. Переможець – син нашого працівника, інженера-програміста електричних мереж Павла Ліхоткіна. Хлопчик є учнем 5-Б класу ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів і водночас вихованцем шахово-шашкового гуртка будинку дитячої творчості. Має другий спортивний розряду з шашок. Друге місце з результатом набраних 13,5 очок у ветерана-енергетика з 46-річним стажем роботи в галузі Михайла Петровича Фурмана. Нині він на заслуженому відпочинку, а колись, з 1982 року по 1999 рік, очолював Оратівські електричні мережі. Два учасники змагань, а саме - Анатолій Іщенко, майстер по транспорту електричних мереж та Василь Мартинюк, диспетчер електричних мереж, набрали однакову кількість очок (10) і мали б розділити третій результат. Однак, враховуючи їх особистий поєдинок, почесне третє місце присуджено Анатолію Іщенку. Гарні результати в шашковій грі показали також інші учасники змагань, зокрема, Григорій Шевчук, водій електричних мереж, який має другий спортивний розряд з шашок, Олександр Солодов, інженер з ТА електричних мереж, Павло Ліхоткін, інженер-програміст електричних мереж та Людмила Ліхоткіна, медична сестра районної лікарні. З успіхом виступили в змаганні і діти наших працівників - учні місцевої школи – п’ятикласник Олександр Іщенко та третьокласник Андрій Солодов, - написав у листі до прес-групи Товариства керівник оратівських енергетиків Віталій Мацевич.

Наприкінці також він повідомив, що переможець, призери та всі названі учасники шашкового турніру за зайняті 1-3 місця і активну участь у змаганні нагороджені грамотами Оратівських електричних мереж з отриманням пам'ятних сувенірів.

Поділитись: