Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ЕНЕРГЕТИКИ ПІДТРИМУЮТЬ ЕКОАКЦІЮ «ПЕРЕТВОРЮЙ СМІТТЯ НА ДЕРЕВА!»_0

ЕНЕРГЕТИКИ ПІДТРИМУЮТЬ ЕКОАКЦІЮ «ПЕРЕТВОРЮЙ СМІТТЯ НА ДЕРЕВА!»

01 липня 2022

🍀Серед працівників АТ «Вінницяобленерго» чимало таких, хто переймається питаннями екології. Прибрати територію від сміття, висадити дерева, зібрати пластик - це для них, мов дихати повітрям. На запитання «чому це роблять?» відповідь однозначна - «а хто, як не ми!»

«Планету треба рятувати від забруднення і чим раніше, тим краще! Наша Вінниччина – не виключення», - переконана провідний інженер виробничо-технічної служби (ВТС) Товариства Оксана Лукашевич. Вона ініціаторка та активна учасниця багатьох екологічних акцій, що проводились у Вінниці і в обленерго. Днями, наприклад, разом з колегами вкотре долучилися до місцевої акції «Перетворюй сміття на дерева!», яка діє у Вінниці завдяки компанії Еко-Сервіс. Зібрали пластикові пляшки, що накопичилися в усіх структурних одиницях обленерго в спеціальних контейнерах, і відправили їх, як вторсировину, на переробку. Для цього скористалися послугами екомобіля. Його дуже просто викликати за номером телефона +3809856-56-904. Все це, за словами Оксани Лукашевич, дозволило заробити певні еко-бали.

- За літо хочемо накопичити якнайбільше, адже вже восени завдяки еко-балам зможемо отримати саджанці дерев. Їх потім висадимо у нашому місті. Це крута програма! Переконалися, коли позаторік завдяки участі в акції заробили саджанці лип і ялин та висадили їх у парку на Вишенському озері. Тож, закликаю бути небайдужими до проблем екології усіх, кого це болить. Долучайтеся до акції Еко-Сервіса! Ознайомитися з нею можна за посиланням. Дослухайтеся і природа за це віддячить усім нам!- розповіла Оксана Лукашевич.

Поділитись: