Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Головний приз конкурсу «Сучасний споживач-2021»-новенький планшет, і він вже у переможниці. _0

Головний приз конкурсу «Сучасний споживач-2021»-новенький планшет, і він вже у переможниці.

06 серпня 2021
Нею стала жителька смт Бродецьке Козятинського району 94-річна Ганна Антонівна Коршевнюк та, як з’ясувалося згодом, уся її родина.
Головний приз цьогорічного конкурсу АТ«Вінницяобленерго», як винагорода споживачеві електроенергії за щомісячну і своєчасну передачу показів найзручнішим та найсучаснішим способом онлайнпередачі через VIBER чи TELEGRAM, а також за відсутність заборгованості, розігрувався серед 24 035 учасників конкурсу у рандомному режимі. Пощастило Ганні Антонівні.
- Коли до нас серед дня зателефонував ваш працівник і повідомив, що з обленерго і що нас очікує сюрприз, то ми з мамою спочатку нічого не зрозуміли. Навіть трохи налякалися. Адже який може бути сюрприз від обленерго? Певно, подумали, або хтось глупо розігрує, або ж світло будуть відключати. Але за що, коли все справно передаємо і так само сплачуємо? Покази з місяця у місяць передає телефоном по вайберу онука бабуні, Олена. Це моя доня. Ну, а я стараюся не боргувати і все, що нагорить, одразу сплачую. Тож у нас все добре з тим. Такий собі бригадний підряд маємо у цій справі. А бабця Ганна, не зважаючи на поважний вік, все чітко тримає під своїм контролем. Тільки ніяк не думали - не гадали, що попадемо під прицільну увагу обленерго. Ото справді сюрприз! Дуже раді, щиро дякуємо! Так все несподівано і приємно, - поділилася радісними емоціями дочка головної переможниці Юлія Коршевнюк під час вручення планшета.
Приз родині привезли аж до самої хати та вручили з привітаннями заступник директора комерційного АТ «Вінницяобленерго» Вадим Яненко та начальник відділу формування корисного відпуску Володимир Котик.
Нагадаємо, конкурс АТ «Вінницяобленерго» «Сучасний споживач» проводився вже вдруге. Перший був у 2020 році. Під час кожного розігрувалися сучасні гаджети – нові мобільні телефони (6 штук) та супер-приз планшет.
Поділитись: