Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Готуємось до Всесвітнього Дня охорони праці._0

Готуємось до Всесвітнього Дня охорони праці.

23 квітня 2021
Працівники АТ «Вінницяобленерго» активно готуються до відзначення 28 квітня Всесвітнього Дня охорони праці. З цієї нагоди на підприємстві планується проведення низки заходів. Усі вони цьогоріч, за рекомендацією Міжнародної організації праці, відбудуться під гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи. Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі» (далі- БЗР). Основна їх мета - акцентування уваги на важливості зміцнення системи БЗР, включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Про це повідомив директор з охорони праці АТ «Вінницяобленерго» Володимир Віштак.
- На нашому підприємстві створено організаційний комітет з підготовки та проведення Всесвітнього Дня охорони праці та затверджено план відповідних заходів для кожної структурної одиниці Товариства. Зокрема, це заходи з організації та проведення внутрішніх перевірок стану охорони праці в СО, службах, майстернях, дільницях, лабораторіях тощо; розгляд результатів перевірок, здійснення відповідних заходів з усунення виявлених порушень; створення та формлення куточків, стендів, з тематикою цьогорічного Всесвітнього Дня охорони праці, - розповів Володимир Віштак.
Додамо, що в рамках підготовки До Всесвітнього дня охорони праці вже відбулась Всеукраїнська онлайн-конференція, участь у якій взяли і працівники підрозділів охорони праці нашого підприємства (на фото).
Під час конференції, яку організував журнал «Охорона праці», йшлося про стан охорони праці в Україні та про основні заходи на рівні держави, що мають забезпечити стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі; про досвід українських компаній у подоланні кризи, спричиненої пандемією COVID-19; а також про передові технології та методи побудови сучасної БЗР на українських підприємствах.
Поділитись: