Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗАМОВНИКІВ ПОСЛУГИ ПРИЄДНАННЯ._0

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗАМОВНИКІВ ПОСЛУГИ ПРИЄДНАННЯ.

19 квітня 2022

Шановні клієнти АТ «Вінницяобленерго»!

Повідомляємо, що на період воєнного стану послуга приєднання до електромереж надається на ТИМЧАСОВІЙ ОСНОВІ. Дане рішення передбачено Постановою НКРЕКП від 26.03.2022 № 352 «Про затвердження Порядку тимчасового приєднання електроустановок до системи розподілу у період дії в Україні воєнного стану». Даною Постановою, зокрема, призупинена дія розділу IV Кодексу систем розподілу «Порядок приєднання до систем розподілу» та Методики (порядку) формування плати за приєднання до системи передачі та системи розподілу. Ознайомитися з усіма вище названими документами, а також зразком заяви і необхідною документацією для ТИМЧАСОВОГО ПРИЄДНАННЯ можна на сайті нашого підприємства.

Додамо, що протягом шести місяців після припинення воєнного стану нашим клієнтам необхідно буде повторно звернутись до «Вінницяобленерго» для проведення процедури з приєднання у відповідності до вимог Кодексу систем розподілу — з оплатою ставок плати за приєднання, розробкою проектно-кошторисної документації тощо. Це також передбачено Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) «Про затвердження Порядку ТИМЧАСОВОГО ПРИЄДНАННЯ електроустановок до системи розподілу у період дії в Україні воєнного стану» від 26 березня 2022 року № 352.

Подача замовником документів на приєднання до електромереж чи збільшення потужності, як і раніше проводитиметься у сервісному центрі АТ «Вінницяобленерго» за місцем розташування електроустановки (тел. (0432)65-96-83, (0432)65-96-85, (0432)65-96-95). Заява на приєднання та копії доданих до неї документів, або повний комплект документів, надсилається поштовим рекомендованим відправленням за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. Магістратська, 2. Дякуємо, що Ви з нами!

Поділитись: