Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Навчально-практичний семінар задля покращення рейдової роботи._0

Навчально-практичний семінар задля покращення рейдової роботи.

23 вересня 2021

На виконання наказу генерального директора АТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука в управлінні Товариства проведено першу частину дводенного навчально-практичного семінару з питань організації рейдової роботи та складання актів про порушення. Захід спрямовано на підвищення ефективності роботи персоналу структурних одиниць з проведення рейдової роботи в умовах осінньо-зимового періоду. Підготували його та провели директор комерційний Товариства Олексій Тарарака, заступник директора комерційного Вадим Яненко, а також працівники підрозділів із правової роботи, захисту активів та комерційної діяльності Товариства. Участь в роботі семінару взяли представники структурних одиниць «Вінницьких міських ЕМ», «Вінницьких центральних ЕМ», «Вінницьких східних ЕМ», «Хмільницьких ЕМ», а саме заступники директорів з розподілу електроенергії, юрисконсульти, інженери з технічного аудиту, провідні інженери з розподілу електричної енергії та працівників, які задіяні в проведенні рейдів і складанні актів про порушення. У ході першого дня семінару розглянули, проаналізували, винесли спільні рішення та сформулювали необхідні рекомендації щодо шести нагальних тем, без яких не досягти ефективності у рейдовій роботі. Зокрема детально розбиралися у питаннях: правильності заповнення бланків актів про порушення ПРРЕЕ, схем до них при виявленні порушень і основні зауваження; правильності заповнення бланків актів технічних перевірок, контрольних оглядів та актів про збереження пломб; роботи з приладами, які необхідні під час проведення технічних перевірок та пошуку без облікового споживання електроенергії; перевірки лічильників електроенергії на встановлення додаткових пристроїв за допомогою міліамперметра (мультиметра).   

Друга частина навчально-практичного семінару відбудеться наступного тижня, 28 вересня, у Тульчині  на базі місцевих «Тульчинських ЕМ» за участі представників інших чотирьох структурних одиниць АТ «Вінницяобленерго», а саме «Тульчинських ЕМ», «Гайсинських ЕМ», «Могилів-Подільських ЕМ» і «Жмеринських ЕМ».

Поділитись: