Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 НАВЧАННЯ З ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ._0

НАВЧАННЯ З ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ.

29 липня 2022

За повідомленням провідного інженера з пожежної безпеки відділу цивільного захисту, моброботи і пожежної безпеки АТ «Вінницяобленерго» Олега Мілінчука проведено чергове планове навчання з пожежної безпеки (пожежно-технічний мінімум). Цього разу в СО «Вінницькі міські електричні мережі» для працівників, які зайняті на роботах з підвищеною пожежною небезпекою.

- Мета навчань – підвищення загальних пожежно-технічних знань працюючих, більш глибоке ознайомлення їх із правилам пожежної безпеки з урахуванням відповідних пожежонебезпечних особливостей виробництва, а також з протипожежними заходами і діями у разі виникнення пожежі чи надзвичайних ситуацій. Для проведення занять були запрошені представники Вінницького обласного спеціалізованого ремонтно-будівельного підприємства протипожежних робіт Добровільного Пожежного Товариства (ДПТ) України, - розповів Олег Мілінчук.

На фото: моменти навчань.

Поділитись: