Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Нова техніка як стимул до праці_0

Нова техніка як стимул до праці

25 липня 2017

Генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук, а також директор з питань забезпечення бізнесу Товариства Сергій Даниленко відвідали сьогодні колектив Вінницьких міських електромереж. Приїхали до них, так би мовити, не з пустими руками, а з подарунком – двома новими автомобілями. Як сказав під час зустрічі з керівництвом та працівниками ВМЕМ Андрій Поліщук, то є винагородою за працю.

- Ваш колектив був і залишається правофланговим у структурі нашого Товариства. За результатами фінансово-господарської діяльності ви є найкращими. Ви вже отримали два нових позашляховика, що нині активно використовуються у роботі вашої аварійної служби. Я так розумію, що то стало своєрідним стимулом до праці. Аби злагоджений колектив і надалі демонстрував гарні виробничі показники, вирішили забезпечити вас ще двома одиницями мобільної автотехніки, - сказав Андрій Поліщук та вручив ключі від нових машин директору Вінницьких ЕМ Віталію Ковальчуку.

Директор Вінницьких міських електромереж подякував за такий щедрий подарунок і наголосив, що енергетики обласного центру завжди справляються з поставленими завданнями, якої б складності вони не були, а нова техніка – тільки на поміч загальній справі.

Також під час спілкування з колективом Вінницьких МЕМ Андрій Поліщук представив свого новопризначеного радника, депутата Вінницької обласної ради Андрія Ковальова.

Наприкінці зустрічі всі разом вийшли на ганок підприємства і зробили спільне фото на згадку.

Поділитись: