Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Оновлення автотранспорту Товариства._0

Оновлення автотранспорту Товариства.

07 вересня 2021
33 нових позашляховиків-пікап поповнили парк виробничого автотранспорту АТ «Вінницяобленерго».
За словами директора із забезпечення діяльності Сергія Даниленка, техніку закуплено впродовж поточного року з метою заміни автомобілів оперативно-виїзних бригад (ОВБ), строк використання яких давно себе вичерпав.
– Постійний ремонт застарілих «аварійок» - це, так би мовити, гроші викинуті на вітер. Тому потреба в оновленні виробничого автотранспорту була нагальною необхідністю. Завдяки виконанню Інвестпрограми нам вдалося закупити нові автомобілі. Тепер усі районні структурні одиниці отримають нову техніку, яка дозволить покращити роботу наших бригад ОВБ в плані оперативності реагування на аварійні виклики, скорочення виконання ремонтних робіт, покращення показників надійності електропостачання SAIDI та SAIFI. Також в автоколоні обленерго з’явився ще й новий тягач на базі автомобіля Форд з напівпричепом. До кінця вересня очікуємо поставку автопідіймача АГП-18 на базі автомобіля Iveco дубль-кабіна, - розповів Сергій Даниленко.
Фотосвітлини оновленого транспортного парку обленерго та момент отримання нової техніки працівниками автоколони та Вінницьких східних ЕМ за посиланням.
Поділитись: