Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА ЗА 8 МІСЯЦІВ ПОТОЧНОГО РОКУ._0

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА ЗА 8 МІСЯЦІВ ПОТОЧНОГО РОКУ.

19 вересня 2022

Днями відбулась розширене засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго». Участь у ньому взяли представники керівного складу компанії: директори за напрямками діяльності, очільники та головні інженери структурних одиниць з районів області, фахівці управління. Провів засідання генеральний директор Товариства Андрій Поліщук. Усі разом прослухали і обговорили доповіді щодо роботи підприємства за 8 місяців поточного року. Також розглянули низку нагальних виробничих питань, що потребують колективного рішення. Зокрема це питання економії ресурсів, трудових відносин, підготовки до складного осінньо-зимового періоду. Також спільно визначили пріоритетні завдання та покрокові плани, направлені на реалізацію подальших виробничих завдань.

Андрій Поліщук подякував колективу за роботу, за те, що підприємство продовжує працювати стабільно, не зважаючи на всі складнощі воєнного часу.

- Війна - це серйозне випробування для країни і для нас усіх. Однак за ці 8 складних місяців завдяки відданій праці кожного співробітника нашого колективу та правильним управлінським рішенням серйозних збоїв у роботі підприємства не було. АТ «Вінницяобленерго» справляється з поставленими завданнями. Попри усі труднощі, економічні виклики і ризики продовжуємо працювати. Не зменшуємо темп. Ми ж розуміємо, що наші споживачі й надалі потребують якісного та надійного розподілу електроенергії. Маємо його забезпечити якнайкраще. Дякую за роботу. Ми все зможемо! Віримо в перемогу і дякуємо нашим ЗСУ, які дозволяють нам працювати та будувати плани на майбутнє, - сказав Андрій Поліщук.

Поділитись: