Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Понад 50 електропостачальних організацій стануть діловими партнерами ПАТ «Вінницяобленерго»_0

Понад 50 електропостачальних організацій стануть діловими партнерами ПАТ «Вінницяобленерго»

18 січня 2019

39 електропостачальників вже отримали доступ до електричних мереж на території провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО», ще 12-ть – приєднаються згодом.
Про це під час наради з питань енергозбутової роботи повідомила директор комерційний Товариства Ірина Агеєва.

- На сайті нашого Товариства вже оприлюднено 38 таких електропостачальних організацій. Ще 12 приєднаються до цього списку найближчим часом. З вісьмома електропостачальниками ми вже активно співпрацюємо, як ділові партнери, - сказала Ірина Агеєва.

Під час наради її учасники, а це керівництво ПАТ «Вінницяобленерго» та заступники директорів районних електричних мереж з енергозбутової роботи, обговорили низку важливих питань, що стосуються роботи в умовах нового ринку електроенергії. Зокрема детально йшлося про роботу зі споживачами і новими постачальниками електроенергії, а також про налагодження роботи в автоматизованій системі програмного забезпечення SAP.
Інформація про електропостачальників, які отримали доступ до електричних мереж на території провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії ПАТ «ВІННИЦЯОБЛЕНРГО» розміщена за наступним посиланням: http://www.voe.com.ua/spysok-elektropostachalnykiv

Поділитись: