Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Повідомлення споживачам електричної енергії_0

Повідомлення споживачам електричної енергії

11 грудня 2018

З 01.01.2019 року споживання електричної енергії на роздрібному ринку електричної енергії для потреб електроустановки споживача здійснюється за умови забезпечення розподілу/передачі та продажу (постачання) електричної енергії на підставі договорів про розподіл/передачу, постачання електричної енергії, надання послуг комерційного обліку, які укладаються відповідно до Правил  роздрібного ринку електричної енергії. Дані Правила затверджені Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, (надалі - НКРЕКП) № 312 від 14.03.2018року Кодексу системи передачі, Кодексу систем розподілу та Кодексу комерційного обліку.

ПАТ «Вінницяобленерго» (надалі - Товариство) отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії (Постанова НКРЕКП № 1414 від 13.11.2018р.). Відповідно, з 01.01.2019 року Товариство не буде надавати послуги з постачання електричної енергії.

На виконання вимог Закону України «Про ринок електричної енергії» (надалі - Закон) щодо відокремлення оператора системи розподілу від постачання електричної енергії, Товариством створено ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» (надалі - ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ»), яке згідно отриманої ліцензії (Постановою НКРЕКП від 14.06.18р. № 429) почало здійснювати діяльність з постачання електричної енергії споживачам.

Розрахунки з ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» (постачальником універсальних послуг) будуть проводитись у формі попередньої оплати на підставі комерційної пропозиції. Договір про постачання електроенергії споживачу та комерційні пропозиції можна роздрукувати з офіційного сайту ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ»: http://vin.enera.ua.

Звертаємо Вашу увагу, що постачання електричної енергії без договору не допускається. У випадку не укладення Вами договору про постачання електричної енергії з електропостачальником, який має доступ до мереж Товариства, з 01.01.2019 року постачання електричної енергії буде припинено.

Поділитись: