Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ПРАЦЮЄМО І ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ!_0

ПРАЦЮЄМО І ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ!

23 травня 2022

Добігає кінця третій місяць війни з рф. Енергетики Вінниччини продовжують сумлінно працювати в умовах воєнного стану, забезпечуючи надійну і безперебійну роботу електромереж. Одним із найважливіших виробничих процесів цієї роботи є тепловізійна діагностика електрообладнання. Проводиться вона нашими спеціалістами за допомогою сучасних приладів та з метою перевірки стану контактних з'єднань струмоведучих шин і приєднань до електричних апаратів, оцінювання наднормативного підвищення опору і додаткових втрат електричної потужності, а також виявлення осередків, які можуть призвести до аварійних ситуацій в мережах.

Додамо, що в електроенергетиці тепловізійне обстеження електроустановки не має рівних методів визначення дефектів за швидкістю, точністю і безконтактністю проведення робіт. Наприклад, для тепловізійного обстеження електроустаткування не треба відключати електропостачання і зупиняти виробничі процеси. Також важливо, що при безконтактному проведенні такої діагностики відсутній ризик ураження електричним струмом працівників.

На фото - моменти проведення тепловізійного контролю обладнання 10/0,4 кВ, що проводились працівниками СО «Могилів-Подільські ЕМ»,а саме електромонтерами з випробування та вимірювання електротехнічної лабораторії Дмитром Середою, Сергієм Белінським та Андрієм Страпачуком (Мурованокуриловецька дільниця).

Поділитись: