Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про безпеку поблизу енергооб’єктів у негоду _0

Про безпеку поблизу енергооб’єктів у негоду

27 липня 2018

Сьогодні, 27 липня, в Україні, в тому числі у Вінницькій області, очікуються дощі з грозами, можливо градом та сильним вітром. Оголошено штормове попередження.

Про це проінформував Український гідрометцентр. (Читайте більше тут: https://meteo.gov.ua/ua/33345/storms)

За прогнозами синоптиків дощова погода з грозами, подекуди градом та шквалами 15-20 м/с, утримається на території нашого краю і в суботу, 28 липня. У зв’язку з цим можливі обриви дротів повітряних ліній електропередач, які знаходяться під напругою.

Тому, шановні вінничани, вкотре просимо вас не забувати про елементарні правила безпеки поблизу енергооб'єктів, неухильно дотримуватися їх та навчати цьому своїх дітей! Будь ласка, будьте обережними! Пам’ятайте, при зіткненні з провисаючими проводами та наближенні до тих, що вже лежать на землі, можна отримати смертельне ураження електричним струмом.

Нагадуємо:
- категорично забороняється наближатися до обірваного проводу на відстань меншу 8 метрів, тим більше торкатися його;
- про те, що сталося, негайно повідомте працівників нашого Товариства, зателефонувавши до Кол-центру компанії за номерами: 0 (800) 217-217 (0432) 65-95-95 або до чергового диспетчера районних електромереж тієї місцевості, де стався обрив;
- до прибуття ремонтної бригади організуйте охорону обірваних проводів і зробіть усе можливе, аби не допустити до них перехожих чи тварин.

Дотримання таких простих рекомендацій - це страховка від потенційної загрози і збереження вашого життя.
Бережіть себе і будьте завжди здоровими!

Поділитись: