Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ПРО ДОПОМОГУ БЛИЖНІМ У СКРУТНИЙ ЧАС._0

ПРО ДОПОМОГУ БЛИЖНІМ У СКРУТНИЙ ЧАС.

06 квітня 2022

Наша область стала прихистком для десятків тисяч переселенців з тимчасово окупованих територій і з тих, де ведуться бойові дії. Вінничани допомагають усім, чим можуть. Енергетики також долучилися. Зокрема, працівники Могилів-Подільських ЕМ оперативно підключають оселі, в яких житимуть люди, до електричних мереж. Про це повідомив директор структурної одиниці Максим Уваров.

- З початку військового вторгнення не територію України до Могилів-Подільського району прибуло вже 6642 наших співгромадян, яким довелося вимушено покинути свої домівки під звуки сирен, обстрілів та бомбардувань. Органи місцевого самоврядування розселяють їх у приміщення, в тому числі в будинки, що потребують підключення до електромережі. От зараз цим активно і займаємося. Як тільки отримуємо звернення від переселенців, одразу група по заміні приладів обліку виїжджає на місце і оперативно проводить підключення до електромережі згідно вимог АТ «Вінницяобленерго». Так, наприклад, за минулу добу вдалося підключити будинки трьох родин переселенців з Київської та Херсонської областей. Сподіваємось, що людям буде тепер затишно і, головне, безпечно, - розповів керівник Могилів-Подільських ЕМ.

Допомагаймо нашим співвітчизникам і надалі, хто цього потребує! Не залишаймося байдужими!

На фото моменти виконання робіт з підключення сільських будинків до електромережі групою експлуатації приладів обліку СО «Могилів-Подільські ЕМ» (виконавці - майстер Григорій Столяр та електромонтери Владислав Гаврилюк і Андрій Катерноза).

Поділитись: