Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про зональні змагання бригад електромонтерів розподільчих мереж._0

Про зональні змагання бригад електромонтерів розподільчих мереж.

03 серпня 2021
Відбулось два етапи зональних змагань бригад електромонтерів розподільчих мереж АТ «Вінницяобленерго».
Перший стартував на базі СО «Гайсинські ЕМ» у с. Ободівка, зібравши усіх учасників на місцевому навчальному полігоні. Це 4 експлуатаційні бригади електромонтерів, зокрема, з Вінницьких МЕМ (старший майстер Отар Парцванія), Вінницьких СЕМ ( інженер з технічного аудиту Руслан Свірський), Тульчинських ЕМ (майстер Микола Клиш), Гайсинських ЕМ (майстер Микола Магдич). Другий етап проведено на навчальному полігоні Жмеринських ЕМ у м. Бар за участі також 4 експлуатаційних бригад електромонтерів, але вже з інших структурних одиниць Товариства, а саме Могилів-Подільських ЕМ (майстер Петро Гримчак), Вінницьких ЦЕМ (майстер Володимир Забіяка), Хмільницьких ЕМ ( майстер Дмитро Рибак) та Жмеринських ЕМ (майстер Ярослав Лотоцький). Оцінювало роботу учасників змагань компетентне журі. До складу його увійшли провідні фахівці управління обленерго та його структурних підрозділів. Уважно спостерігали за ходом змагань і керівники, вболіваючи і підтримуючи кожного учасника.
За словами директора технічного АТ «Вінницяобленерго» Віктора Степанця, зональні змагання – це досить важлива подія для всього технічного персоналу підприємства.
- Враховуючи те, що Товариства вступає у нову фазу технічної реконструкції розподільчих електромереж, ці змагання досить значущі для нас. Це реальна перевірка і оцінка професійно-практичних та теоретичних знань. Це можливість їх вдосконалити і чудова нагода відшліфувати навички, продемонструвати майстерність,обмінятися досвідом з колегами у справі, якою ви, шановні учасники, займаєтесь щодня. Від імені генерального директора нашого Товариства Андрія Поліщука і від себе особисто бажаю усім учасникам проявити себе з найкращого боку, аби в найближчому майбутньому успішно та ефективно справитися з поставленими перед нами відповідальними виробничими завданнями, - сказав Віктор Степанець, вітаючи учасників змагань і в Ободівці, і у Бару.
Завершилися зональні змагання підрахунком балів та визначенням переможців. Тож найкращими на першому етапі зональних змагань серед бригад електромонтерів розподільчих мереж стали Вінницькі СЕМ. 2 місце у Тульчинських ЕМ, 3-є у Вінницьких МЕМ, на 4-му – Гайсинські ЕМ. А переможцями другого етапу стали Жмеринські ЕМ. На 2-му місці Могилів-Подільські ЕМ, 3 місце у Хмільницьких ЕМ, а 4 місце у Вінницьких ЦЕМ. Вітаємо усіх учасників!
Залишається дочекатися фіналу, який відбудеться 11 серпня на базі Вінницьких ЦЕМ і де змагатимуться найсильніші. Це бригади електромонтерів Вінницьких СЕМ, Тульчинських ЕМ, Жмеринських ЕМ та Могилів-Подільських ЕМ.
Поділитись: