Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ШАНОВНІ ВІННИЧАНИ ТА ЖИТЕЛІ ОБЛАСТІ!_0

ШАНОВНІ ВІННИЧАНИ ТА ЖИТЕЛІ ОБЛАСТІ!

20 вересня 2022

Повідомляємо, через погіршені погодні умови з проливним дощем і вітром мають місце технологічні неполадки в електромережі 0,4 -10 кВ. У переважній більшості вони виникли через неналежний санітарно-технічний стан охоронних зон та порушення Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах Вінниччини. Вкотре нагадуємо, що повну відповідальність за неналежний догляд за ними несуть їх власники та землекористувачі! Тож, якби громадяни – власники домогосподарств, органи місцевого самоврядування, установи та організації вчасно виконували вимоги чинного законодавства України в частині догляду за зеленими насадженнями на своїх територіях, своєчасно обрізали дерева, кущі та дотримувались меж охоронних зон електромереж і не допускали недбалості, у більшості випадків в час негоди не ставалося б технологічних збоїв з електропостачанням. Нині саме з цієї причини маємо пошкодження електричного обладнання і, зрозуміло, аварійні знеструмлення споживачів електроенергії.

Над усуненням цих проблем другу добу поспіль посилено працюють аварійні бригади та техніка АТ «Вінницяобленерго». Просимо вибачити за тимчасові незручності, з розумінням поставитися до роботи енергетиків і прислухатися до наших порад.

‼️ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: гілки зелених насадження мають бути на відстані не менше 2 м від крайніх проводів повітряних ліній напругою 0,4 кВ і не менше 10 м від проводів повітряних ліній напругою 6-10 кВ!

Поділитись: