Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Ще один смартфон від обленерго у жительки с.Заозерне._0

Ще один смартфон від обленерго у жительки с.Заозерне.

10 червня 2021
Директор Тульчинських ЕМ Олександр Чорнописький та заступниця директора з розподілу електричної енергії цієї ж структурної одиниці Тетяна Рудь завітали до жительки села Заозерне Зої Яковуник і вручили їй новенького смартфона. Це приз за участь у конкурсі «Сучасний споживач-2021». Пані Зоя стала переможницею його другого туру.
- Звичайно, що я дуже рада і моя родина також. Дякую вам та усім, хто організував таку акцію. Добре, що є така можливість для людей виграти цінну річ в теперішній такий непростий час. Знаєте, я не раз брала участь в різноманітних конкурсах, але жодного разу нічого не вигравала. І коли подзвонили від обленерго та повідомили, що я стала власницею призового смартфона, то зовсім не повірила. Чесно кажучи, до останнього не вірила. Та, виявляється, правда! Тепер із задоволенням буду з донькою користуватися по черзі. Саме моя доня Альона, залучила мене до цього конкурсу, підключила телефон до вайбера і заохотила щомісячно передавати з нього покази електролічильника, - розповіла щаслива володарка смартфона під час спілкування з працівниками обленерго.
Вітаємо Зою Яковуник і нагадаємо іншим нашим побутовим споживачам: конкурс «Сучасний споживач-2021» наближається до фіналу. Незабаром відбудеться останній розіграш призів. Тож у вас, шановні, є шанс стати володарем ще двох смартфонів та головного приза - планшета.
Поділитись: